Remonteam Oy - Logo

Remonttipalvelut Kajaani

Laadukaat remonttipalvelut tarpeesi täyttäen

Vuotaako katto? Onko kylpyhuone remontin tarpeessa? Haaveiletko terassista kesäiltojen viettoon? Mikä ongelmasi tai remontin tarpeesi onkaan, niin selvitetään kuinka voimme palvella sivua?

Kattoremontit Kajaani

Toimiva vesikatto suojaa talosi joka säällä

Kattoammattilaisemme toteuttavat toimintavarmat ja näyttävät vesikatot. Teemme peltikatot, liimattavat bitumikatteet, sekä tiilikatot. Arviokäynnin perusteella kerromme suosittelemamme toimenpiteet toimivan loppuratkaisun kattoremontin toteuttamiseen, sekä käymme läpi eri vaihtoehdot katemateriaalien osalta.

Suunnitelman pohjalta pystymme laatimaan tarjouksen kattoremontista. Samaan pakettiin saa kaikki kattoremontissa tarvittavat työvaiheet ja materiaalit, entisen katteen purusta piipun pellitykseen. Myös sadevesijärjestelmän saa kauttamme samaan urakkaan. Mikäli yläpohjassa on tarvetta lisäeristykselle, niin se on myös mahdollista hoitaa kattoremontin yhteydessä.

Kysy tarjous ja tilaa kattoremontti Kajaanin alueelle.

Remonteam Oy - Kattoremontit

Kattoremontit

Remonteam Oy - Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuone- ja saunaremontit Kajaani

Kylppäreistämme ripaus luksusta elämään

Laadukkaat kylpyhuoneremontit ja saunaremontit ovat yksi toimintamme kulmakivistä ja mielenkiinnon kohteistamme. Kylpyhuoneremontteihin ja saunaremontteihin lähdettäessä on useita huomioitavia asioita rakennusteknisen toimivuuden, käyttömukavuuden ja visuaalisen ilmeen osalta.

Lähdemme suunnittelemaan kylpyhuoneremonttia ja saunaremonttia kuuntelemalla asiakkaan toiveita ja ajatuksia tulevasta kokonaisuudesta, jonka pohjalta voimme tuoda esiin myös oman kokemuksemme tuomia vaihtoehtoja, löytääksemme mahdollisimman mielekkään loppuratkaisun uuteen kylpyhuoneeseen ja saunaan.

Kylpyhuoneremontin ja saunaremontin monipuoliset mahdollisuudet ulkoilmeen, sekä käyttöominaisuuksien osalta antavat meille tilaisuuden löytää tilojen tuleville käyttäjille omannäköinen ja -tuntuinen ympäristö tuleviin kylpyhetkiin.

Kysy tarjous ja tilaa kylpyhuone- ja saunaremontti Kajaanin alueelle.

Piharakentaminen Kajaani

uniikilla pihalla naapurit kateelliseksi

Piharakentaminen on erikoisosaamisalueettamme, missä toteutamme laajasti erilaiset piha-alueiden rakennustyöt. Tyypillisiä pihojen elementtejä ovat nurmikon perustukset, puiden ja pensaiden istutukset, pihakivetykset, kivimuurit ja istutusaltaat. Myös ulkoalueiden puurakentaminen kuten terassit, patiot tai pienet piharakennukset ovat tämän alueemme ydintä. Pihan voi tehdä helppohoitoiseksi kivipihaksi tai lisätä kasvillisuutta tuomaan väriä maisemaan ja pientä puutarhanhoitoa viherpeukaloille.

Huomiota tulee kiinnittää jo suunnitteluvaiheessa mm. kohteen maaperään, pihan käyttötarkoituksiin ja istutusten kasvuolosuhteisiin. Erilaisten materiaalivaihtoehtojen ja kohteiden ympäristön tuomat mahdollisuudet piharakentamisessa inspiroivat meitä työssämme, sekä antavat puitteet toteuttaa asiakkaalle omanlainen ja toiveet täyttävä lopputulos.

Kysy tarjous ja tilaa piha-alueiden rakennustyöt Kajaanin alueelle.

Remonteam Oy - Piharakentaminen

Piharakentaminen

Remonteam Oy - Kirvesmiestyöt

Kirvesmiestyöt

Kirvesmiestyöt Kajaani

Uusi ulkoverhous vaiko piristävä pintaremontti?

Teemme tyypilliset ja erikoisemmatkin kirvesmiehentyöt niin rakennuksen sisä- kuin ulkopuolella. Lähdemme suunnittelemaan jokaista kohdetta yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet kuunnellen. Käymme läpi eri vaihtoehdot toteutukseen, jonka jälkeen tilaaja pystyy päättämään itselleen sopivimman loppuratkaisun. Hyvä suunnittelu antaa pohjan sujuvalle työnkululle ja onnistuneelle lopputulokselle. Teemme kaikenlaiset kirvesmiestyöt reippaalla otteella ja laadusta tinkimättä.

Olipa kyseessä minkälainen ongelma tai remonttisuunnitelma vain, niin kannattaa ottaa ehdottomasti yhteyttä, jotta voimme selvittää sopivimman tavan edetä kyseisessä tilanteessa.

Kysy tarjous ja tilaa monipuoliset kirvesmiestyöt Kajaanin alueelle.

Remonttipalvelut hinnasto Kajaani

Varaa maksuton arviokäynti Kajaanissa

Suoritamme maksutta kartoituksen työkohteestasi, jonka pohjalta pystymme laatimaan kustannusarvion tai urakkatarjouksen remontista. Nämä eivät sido mihinkään ja valinta on täysin sinun.

Laskutustyö – 56€/h (sis. ALV)
UrakkatyöPyydä tarjous!

Maksuton arviokäynti ja maksuton urakkatarjous remontista!

– Kilometrikorvaus yli 15km päässä olevasta remonttikohteesta 0,8€/km työpäivältä.

– Alle 15km päässä Kajaanin keskustasta olevista remonttikohteista emme peri kilometrikorvausta vuoden 2023 aikana.

– Urakkatyössä kilometrikorvaukset sisältyy remontin kokonaisurakkaan.

Referenssit

Toteuttamamme remontit

Koska kuva kertoo usein enemmän kuin tuhat sanaa, niin täältä näet esimerkkejä siitä mitä teemme. Lopputuloksen takana on huolellinen suunnittelu ja toimivat pohjatyöt, mutta kelpaa näitä katsoakin.