Remonteam Oy - Logo

Yhteystiedot

Remonteam Oy

Jos haluat saada lisätietoa palveluistamme, niin ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeella, soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Remonteam Oy - Yhteystiedot - Timo Väisänen

Yhteystiedot

Kysy lisää palveluistamme

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua rakentamiseen ja remontointiin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

Timo Väisänen

Laskutustiedot

Vastaanotamme ensisijaisesti verkkolaskuja

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuina, mutta vastaanotamme tarvittaessa myös sähköposti- ja paperilaskuja. Lataa laskutustiedot alta.

Remonteam Oy - Yhteystiedot - Laskutustiedot

Meille töihin

Olisiko paikkasi Remonteamissa?

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita kuulemaan uusien tekijöiden mahdollisuuksista tuoda osaamistaan, potentiaaliaan ja työpanostaan tiimiimme. Jos koet alan omaksesi ja näkemyksemme yhteisestä toiminnasta ovat samankaltaiset, niin olemme suurella mielenkiinnolla etsimässä mahdollisuuksia yhteistyöhön.

Meillä on tarvetta niin kokeneille kehäketuille kuin työuraansa aloittaville rakentajille. Suhtaudumme työhömme ja vastuuseemme asiaan kuuluvalla vakavuudella, mutta hyvä työhuumori on aina mukana, eikä tekemisen tule olla liian totista. Yrityksemme jäsenet ymmärtävät yhteiset arvomme ja toimivat niiden mukaan. Jokaisen oma persoona on tärkeä osa yritystä.

Mikäli tunnistat itsessäsi seuraavia seikkoja, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Yhteydenottolomake

Lähetä meille viestiä

Mikäli sinulla jäi jotain kysyttävää palveluihimme liittyen tai haluat pyytää tarjouksen rakennuspalveluistamme, niin ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Yhteydenotto­lomake

Voit lähettää meille yhteydenottopyyntö alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.
Vastaamme kaikkiin saamiimme viesteihin mahdollisimman pian.